Workshops

Wil jij op een spirituele/creatieve manier jezelf beter leren kennen of jezelf ontwikkelen, volg dan een van mijn workshops.

 CREATIEF IN DE FLOW

Lekker ontspannen schilderen. Doordat dit op een leuke speelse wijze via beeldtaal gebeurd kom je uit het  hoofd en lekker in een flow. We gaan vanuit techniek naar gevoel. Je hoeft beslist niet creatief te zijn, of te kunnen schilderen.

Vanuit mijn helder voelende gave krijg je tips en adviezen.

Wil je hier aan deelnemen stuur dan een berichtje. Ik kijk dan op welke datum de meeste mensen kunnen. Of organiseer een groepje mensen met wie je dit samen zou willen doen. Is Leersum te ver dan kan ik kijken of ik bij jou in de buurt kan komen als je een groepje van 4 tot 6 mensen weet.

 

Plaats: De Hooiberg te Leersum

Adres: Nieuwesteeg 20

 Opgeven via het contactformulier!

 

 

 

 

 

Met mijn opdrachten kun je erachter komen wat je nu wel of niet wilt in je huidige levensproces.

Op een speelse wijze gaan wij hier achter komen. Ik geef workshops in kleine groepjes die niet groter zijn dan 6 personen. Veiligheid in de groep vind ik hierin belangrijk. Je hoeft niet creatief te zijn of te kunnen schilderen of tekenen. Het gaat  om het proces en niet om het eindresultaat van het werkstuk. Ik geef ook individuele workshops.

Nieuw: zou jij met een vriendinnenclubje of collega's eens iets anders willen doen dan bv. een dagje sauna dan is dit een leuk en nieuw idee om samen te ondernemen? Lekker creatief bezig zijn en tevens daarin iets voor je zelfontwikkeling meekrijgen. Hierin worden ook engelenkaarten en andere kaarten gebruikt. Geef je op via onderstaand telefoonnummer. Ik heb ruimte voor maximaal 6 personen. Voor drankjes en hapjes wordt gezorgd. Dit gaat om een ochtend of middagdeel.

 

Bel: 0343795125